Röjardag med vägföreningen

Den 24 september , Samling i korset vid Karl Johans väg 32 & 36 kl: 10.00.

Vi är som vägsamfällighetsförening ålagda av Trafikverket att hålla vägarna i gott skick för att erhålla ett årligt statligt driftsbidrag. Kostnaderna för detta har ökat varje år, de senaste åren. Det måste ju balanseras på något sätt, och detta görs med hjälp av medlemsavgiften från er medlemmar.

Att slippa leja bort enklare saker som sikt/slyröjning sparar vi några kronor åt vägföreningen årligen. Att sätta snökäppar på egen fastighet spar också några kronor. Det finns saker att göra som medlem som påverkar avgiften positivt. Många bäckar små brukar man säga.

När man säger röjning ligger slyröjning närmast till hands att tänka på men röjning kan också ses som ett samlingsbegrepp för att hålla fritt från alla typer av hinder inom vägområdet.

Fokusområden den 24 september kommer att vara sikt i våra korsningar, samt ev. hinder i vägområdet inför vinterns snöröjning.

Så kom och bidra! Hjälp till med det som du kan hjälpa till med. Det ju en chans att lära känna dina grannar i området medans du gör lite nytta för föreningen. I gengäld så bjuder föreningen på en lättare trädgårdslunch utomhus, om än i sin enklaste form. Den består av grillad hamburgare eller korv med bröd och dryck. Naturligtvis så ingår en kopp kaffe eller te efter maten. Vi kommer inte kunna ta hänsyn till eventuella matallergier.

Välkomna önskar OPVF´s styrelse.

Permalänk till denna artikel: https://www.grytan.nu/2022/09/13/rojardag-med-vagforeningen/