Nu är det allvar föreningsmedlemmar!

Vi hade årsmöte (OPVF) i början av juni. Då stod det klart att vår nuvarande kassör ville lämna sin post och att valberedningen varit sent ute med sina rekryteringsuppdrag. Från styrelsen har vi sedan dess försök hjälpa till med att hitta en ersättare.

Vi är redan försenade med medlemsavgifterna för året, och som om inte det räcker kommer ni medlemmarna att få en duktig höjning av medlemsavgiften till följd av ett halverat vägbidrag från Trafikverket.

Så detta är ett allmänt upprop. Kan du tänka dig att axla rollen som kassör i vägföreningen, eller vet någon som är det, ta kontakt med någon i styrelsen enklast möjligt. Det är skarpt läge nu, och har så varit en tid.

/Styrelsen OPVF/

Permalänk till denna artikel: https://www.grytan.nu/2021/08/31/nu-ar-det-allvar-foreningsmedlemmar/